اختلاف با همسر

377 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید .منوشوهرم خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی هیچ زبون مشترکی نداریم قبولم نمیکنه مشاوره بیاد وتوی بحث ها‌ حرفهای تحقیرآمیزی میزنه که خیلی ازش سرد میشم. مثلا میگه تومسائل مادی مثل کادو دادن به خونواده و فامیلم تو اصلاحق نداری دخالت کنی به تو مربوط نیست. هرصحبتی آخرش دعواست. و درکمال ناباوری بعد از ۱۵سال زندگی سر یک بحث سیلی به صورتم زد که نمیتونم فراموش کنم خودشم میگه میدونم زندگی مشترک بعد از این اتفاق دیگه فایده نداره وما برای هم مردیم. خستم دیگه ظاهر زندگیمون مردم رو حسود کرده داخل زندگی اینقدر داغون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
متاسفانه عامل مهمی که در زندگی زناشویی نقش برجسته ای دارد را شما رعایت نکرده اید شاید به ظاهر گفت و گو کردن ساده باشد اما در باطن بسیار پیچیده است اگر به کسی بگوییم که ما بلد نیستیم با هم صحبت کنیم حتما ما رو مسخره می کند اما در واقع این درست است گفت و گوی سالم و به نتیجه رسیدن مشترک قواعد خاص خود را دارد
یک گفت و گوی سالم باید به دور از هر گونه تهدید، غر زدن، توهین و... باشد و یک معامله برد- برد باشد و طرف مقابل احساس شکست نکند.
توصیه می کنم کتاب برای زن و شوهرها وقت زندگی بهتر رسیده است.
و یک مشاور به صورت حضوری کمک بسیاری به شما می تواند بکند.

موفق و موید یاشید

تجربه شما

سلام من همسرم قهرهای طولانی مدت میکنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم ماه پیش اومدم خودم رو از بغلش انداختم بیرون الان یک ماه باهام قهر کرده دیشب اومدم صحبت کنم انگار بدتر شد کمکم کنید چطوری حلش کنم بهش شک کردم من الان مشکل دارم نمیتونم باردار بشم تأثیر بدی تو روحیه ام گذاشته خواهش میکنم کمک کنید

سلام من همسرم قهرهای طولانی مدت میکنه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خسته شدم ماه پیش اومدم خودم رو از بغلش انداختم بیرون الان یک ماه باهام قهر کرده دیشب اومدم صحبت کنم انگار بدتر شد کمکم کنید چطوری حلش کنم