سلام

من متولد ۷۴ وهمسرم متولد ۶۴ است مدت ۲سال وخورده ای هست که خونه مامان بابام نمیاد میگه بگو سهم ارث تورو الان بهت بدن که این قضیه مال چند سال پیشه که ما باهم دعوا کردیم ومن رفتم خونه پدریم وبعد که اومد دنبالم گفت سهم ارث تو روبدن تامن خوب شم الان اگه حرفی از والدینم نزنم تقریبا مشکلی ندارم الان باید چیکارکنم توروخدا کمکم کنین این مرد مرد زندگی هست؟در ضمن ۳ ساله ازدواج کردم و ۲ساله دنبال فرزندیم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام. وقتتون به خیر

شما 3 سال هست ازدواج کردین. چند ماه بعد از ازدواج‌تون به خاطر مساله‌ای که بهش اشاره نکردید، دعوا و قهر کردید. همسرتون از والدین شما سهم‌الارث میخوان تا رفتار خوبی داشته باشن و الان سوال شما این هست که ایشون مرد زندگی هست یا خیر.

در پیام شما چند نکته وجود داره. یکی اینکه قهر کردن، رفتار ناپخته‌ای هست از نظر اجتماعی و شما و همسرتون مثل خیلی از زوج‌های دیگه می تونید با گفتگو و تبادل نظر، مسائل‌تون رو مدیریت کنید. چنانچه به تنهایی قادر به انجام این کار نیستید و کار به دعوا و قهر می‌رسه، حتما به صورت حضوری از خدمات مشاوره‌ی خانواده و زوج‌درمانی کمک بگیرید. و لطفا تا کسب مهارت‌های لازم و ضروری زندگی، برای فرزنددارشدن عجله نکنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون

تجربه شما

ممنون از پاسختون

من حدود ۱سال تا ۱.۵سال پیش سر مسئله جزئی دعوا کردم حالا تقریبا ۲ سال داره میگذره و ما باهم به نتیجه نرسیدیم از طرفی شوهرم اصرار به بارداری من داره و خانوادش اعتقاد دارن زندگی ما با فرزند بهتر میشه ایشون حاضر نیست بیاد مشاوره

فقط میخوام بدونم میتونم تا آخربهش تکیه کنم یا نه؟ ما سال ۹۱ نامزد سال ۹۲ عقد و سال ۹۵ عروسی کردیم