سلام دوستان کودک من 18 ماهشه بعد یک سرما خوردگی الان 20 روزه هی شب ها بالا میآره جالب اینجاست هر روز فقط یک باراونم شب ها  بالا میاره دکتر هم رفتم ولی فایده نداششته موندم به خدا  از شماها به همچین مشکلی برخوردکرده چیکار کردین راهنمایی کنین ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به تغذیه کودک توجه کنید که قبل از استفراغ چه غذایی خورده است ممکن است به دنبال آن باشد. ممکن است به دنبال سرماخوردگی که ذکر کردید و بعد از سرفه استفراغ کند. به این موارد دقت کنید اگر کماکان ادامه داشت به متخصص گوارش کودکان مراجعه کنید.