تنبلی تخمدان

سلام خسته نباشید من تنبلی تخمدان دارم دوبار همراه با دارو باردار شد هردو بار هم ناموفق بوده میخواستم بدونم برای اینکه بارداری سوم هم ناموفق نباشه چه کاری باید انجام بدم آزمایش  هایی که بعد سقط انجام دادم بدون مشکل بودن برای تنبلی فعلا فقط متفورمین استفاده میکنم تحت نظر دکتری هم نیستم آیا  متفورمین و ادامه بدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است تحت نظر پزشک  همسر شما آزمایش اسپرم انجام بدهند موفق باشید