سلام، خسته نباشید....من و همسرم ۱ سال و شش ماهه که ازدواج کردیم من ۳۱ سالمه و همسرم ۳۴ ساله....همسرم به شدت با بچه دار شدن تو زمان فعلی مقاومت می‌کنه و مخالفه، منم سنم داره می‌ره بالا، باهاشم صحبت میکنم میگه حالا وقت داریم . به نظرتون چه جوری راضیش بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما
تصمیم به بچه دار شدن یکی از مهمترین موضوعات مشترک در زندگی زناشویی است که اگر با میل و خواست دوطرفه صورت نگیره میتونه آسیبهای زیادی رو چه برای خود شما ، چه رابطه با همسرتون و چه ارتباط با فرزندتون به وچود بیاره. لازمه که در این باره دلایل مخالفت همسرتون رو جویا بشید و از ایشان بپرسید چه زمانی را برای بچه دار شدن مناسب میبینند سپس خود شما هم دیدگاه و خواسته تون را بیان کنید تا به یک نقطه نزدیک تر و متعادل نسبت به این موضوع برسید. چنانچه این قضیه برای شما خیلی مهم است و ممکن است ارتباطتان با همسرتان را تحت تاثیر قرار دهد حتما به یک مشاور حضوری مراجعه کنید. موفق باشید