قهر کردن و لجبازی همسرم

همسرم مرد خوبیه, منم شخصیت آروم و بساز و خیلی مهربونی دارم.

هر دومون شاغلیم و از نظر مالی مشکلی نداریم.

همسرم خیلی زود قهر می کنه و وقتی قهر کرد به شدت لجباز و اخمو می شه و هیچ چیز و هیچ کس هم براش مهم نیست وقتی قهره. حتی اگه اتفاقی برامون بیفته و در حال جون دادن هم باشیم اصلا مهم نیست براش حتی نیم نگاهم نمی ندازه .

نمی دونم چیکار کنم دیگه کم آوردم به شدت یکدنده و لجبازه. بعد 15 سال زندگی مشترک کم آوردم. در حالت عادی بهترین مرد دنیاست ولی وقتی قهر کنه بدترین. یه جورایی می شه گفت تعادل نداره.منم همش استرس اینو دارم بهش چیزی برنخوره. چیکار کنم درست بشه این اخلاقش هر کاری کردم درست نشده همیشه باید التماسش کنم.تا آشتی کنه. خودشم می گه منو ناراحت می کنی بعدش می آیی التماسم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
طبق فرمایش شما همسرتان اصل ماجرا را فهمیده
وقتی که  ناراحتی  پیش بیاید قهر می کند و بعد از آن شما همه کار برای آشتی او انجام می دهید مانند بچه ای که فهمیده است که با گریه کردن به هر خواسته می رسد
قهر کردن یک رفتار ناپخته اجتماعی است افرادی که نمی توانند گفت و گو کنند و به نتیجه برسند از قهر برای رسیدن به خواسته هاشون استفاده می کنند.
تغییر رویه دهید و با متوقف کردن این چرخه باطل زندگی خود را تغییر بدهید
توصیه میکنم از مشاوری به صورت حضوری کمک بگیرید
موفق و موید باشید