سردرد شدید

سلام خسته نباشید. من درکل مشکل عصبی دارم حمله پانیک. قرص اسنترا مصرف میکنم. سه ماهه سرگیجه هایی میاد سراغم دو رگ پشت گردنم خیلی درد میگیره گرگرفتگی دارم این حالتها ماهی هفت هشت روز میاد سراغم ام آر آی دادم مشکلی نبود. الان نگرانم با بچه شیرخواره. مشکلم چی میتونه باشه. آیا میگرنه ؟ چون میگرنم دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.اگراین حملات درحدزیریک ساعت است میتواندحملات پانیک خفیف به علت عدم کنترل کامل اختلال باشد وبا افزایش داروهاکنترل خواهدشد.
اگرزمانش طولانی تراست ،یکطرفه است وعامل شروع کننده محیطی داردوهمراه باسردرد است احتمال سردردعروقی مثل میگرن نیزمطرح است.
درکل بیشتربه حملات پانیک شباهت دارد ولی برای تشخیص دقیق تر نیازبه مصاحبه کامل است.