مصرف قرص مکمل در بارداری

سلام وقتتون بخیر آیا مصرف همزمان قرص پریناتال و آهن مشکلی ایجاد میکنه یا نه؟ و اینکه مصرف ویتامین های ب 6 و ب 12 تا چه زمانی از بارداری مجاز هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
میزان آهن مصرفی از سه ماهه دوم بارداری باید حدود ۳۰میلی گرم در روز باشد
میزان آهن در ترکیبات قرص پریناتال۲۷میلی‌گرم است که تقریبا آهن مصرفی روزانه خانم باردار را میتواند تأمین کند البته در صورتیکه کمبود آهن در شما توسط پزشک تشخیص داده نشده باشد
سایر ترکیبات گروه ویتامین‌های بی هم در حد نیاز و بی ضرر هستند