من با مراجعه به روانپزشک از سرتالین ۱۰۰ شروع کردم به مصرف و بعد ۵۰  تا الان که  سه سال میگذره و آلوینتا استفاده میکنم و میل جنسی من کاملا از بین رفته تغییر دارو هم هیچ فایده ای نداشته لطفا راهنمایی کنید ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر اختلالات جنسی

با سلام ؛
در خصوص کاهش میل جنسی ثانویه به عوارض مصرف داروها ، می بایست در ابتدا دوز دارو کاهش یافته و در صورت برطرف نشدن عارضه ، داروی مربوطه بتدریج قطع و با داروی دیگری که این عارضه را ندارد جایگزین شود .
چون اختلال روانپزشکی شما از متن سوال قابل تشخیص نمی باشد پیشنهاد می کنم به روانپزشک خود مراجعه و مشکل را مجددا با ایشان مطرح فرمایید تا تغییر دارویی لازم به عمل آید .