افزایش وزن

با سلام و عرض تبریک سال نو خدمت شما کارشناس محترم بنده خیلی آدم استرسی، تاثیر پذیر از محیط و پیرامون هستم و این مسئله رو تعذیه من تاثیر میذاره طوری که اگر حالم خوب نباشه نمیتونم بیشتر از یه وعده غذا بخورم.  احساس سیری دارم و یا حتی در زمان گرسنگی هم غذا نمیخورم و گرسنگی رو تحمل میکنم😔 خیلی مشتاق به افزایش وزن هستم در حال حاضر ۴۹ کیلو ام اما نمیدونم خوردن چه غذا هایی بیشتر به افزایش وزنم کمک میکنه این موضوع باعث رنجشم شده لطفا راهنماییم کنید متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
سال نو مبارک
دوست عزیز پیشنهاد اولیه بنده به شما مراجعه به روانشناس جهت رفع مشکل اضطرابتون هست
با توجه به وضعیت شما داشتن برنامه غذایی که مشخص کنه چه غذاهایی و به چه مقدار باید مصرف کنید بسیار کمک کننده است
تخم مرغ ، حبوبات ، شیر ، ماهی ، گوشت ، نان و ماکارونی و سیب زمینی و برنج ، عسل ، کره و مربا و میوه و سبزی جات و اب کافی در برنامه خود داشته باشید