خیانت پدر و ناراحتی قلبی مادر

سلام خسته نباشيد

خيلى به كمكتون احتياج دارم

به تازگى فهميدم كه پدرم با زنى مجرد كه خانواده نداره در ارتباطه و حتى باهاش سفر هم رفته، اينكه صيغه اش كرده يا نه نميدونم.من فقط از طريق اينستاگرام اين اطلاعاتو بدست اوردم. كه فقط به مادرم توضيح كوچيكى دادم باعث شد كه بينشون مشاجره و دعواى شديد به وجود بياد و اين هفته عيد همش به دعوا و بحث طلاق بگذره! واقعا جو خيلى بديه

ار طرفى من كل قضيه رو نتوستم به مادرم بگم چون ناراحتى قلبى دارن.ترسيدم اتفاقى بيوفته

از يک طرف هم خودم خيلى دارم از لحاظ روحى داغون ميشم چون توقع همچين چيزايى رو از پدرم نداشتم،واقعا صبرم تموم شده

نميدونم تمام مداركى كه دارم از اينكه حتى سفر هم رفتن به مادرم نشون بدم يا نه!كه در اينصورت احتمالا طلاق حتميه

و منم تو سن حساسى هستم ٢٢ سالمه و نمیخوام خانوادم از هم بپاشه

ولى از لحاظ روحى هم داغونم نميدونم چیكار كنم؟

نميتونم با پدرمم هم راجع به اين موضوع كه همه چى رو ميدونم حرف بزنم

براى حال مادرم هم خيلى نگرانم با اينكه خيلى چيزا رو نميدونه هنوز ولى خيلى حالش بده

خواهش ميكنم بهم بگيد چيكار كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
اقدام شما برای مطرح کردن این موضوع به مادر در همان ابتدای کار اشتباه بوده است. به این دلیل که هر اتفاقی در زندگی مشترک بین زن و مرد تنها به خودشان مربوط می شود و شما هنگام اطلاع از این موضوع نباید این مساله را مطرح میکردید. خود زوجین درصورتیکه متوجه شوند می توانند اقدام لازم را انجام دهند و در غیر اینصورت فرزندان به هیچ عنوان حق دخالت یا بروز این موارد را ندارند.

شما با بیان این موضوع باعث درگیری شدید و در ادامه نوشتید که در سنی هستید که نمی خواهید پدر و مادرتان از هم جدا شوند؟؟؟!!!

پیشنهاد می کنم بیشتر از این موارد را باز نکنید و اجازه دهید مادر شما خودشان برای زندگی خود با پدر تصمیم بگیرند.

اگر پدر شما هم بنا به فرمایش شما اقدام به برقراری رابطه با فرد دیگری کرده باشند به احتمال زیاد نشان از مشکلات بین مادر و پدر شما دارد که ممکن است شما از عمق این مشکلات بی خبر بوده باشید. پس بهتر است اجازه دهید پدر و مادرتان هر کدام بصورت شخصی برای ادامه زندگی تصمیم بگیرند و شما نیز صبور باشید.
اگر حال خوبی ندارید حتما به یک مشاور جهت بروز احساسات منفی مراجعه کنید.
موفق باشید.