سقط جنین در هفته 24

سلام من در هفته 24 دچار خونریزی شدید شدم و دهانه رحمم 1 سانت باز شده بود طول سرویکس هم فکر کنم 18 بود. دکتر تشخیص داد که باید عمل سرکلاژ رو انجام بدم و من به اتاق عمل رفتم اونجا کیسه آبم پاره شد و بچه رو با زایمان طبیعی از دست دادم... شب قبل از عمل توی سونوگرافی بچه سالم بود و هیچ مشکلی نداشت. خونریزی من بدون هیچ دلیلی اتفاق افتاد حتی قبلش لکه بینی هم نداشتم... آیا بدون انجام این عمل من میتونستم بچه رو نگه دارم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

باتوضیحاتی که دادیدبه نظرزایمان غیرقابل اجتناب بوده وکاری نمیشدکرد