سلام خانم دکتر، من مجرد هستم و22 سال دارم و قدم 168 هست وزنم حدود45،مشکلم اینه که سایز سینه هام خیلی کمه در حد دخترای تازه به بلوغ رسیده فقط کمی برجسته شدن و همین...از لحاظ پریود و اینا هیچ مشکلی ندارم،تیروئیدم هم نرماله و کیست هم ندارم...به نظرتون چیکار کنم؟؟میدونم وزنم کمه ولی خیلی ها رو میشناسم که وزنشون کنه ولی سایزشون نرمال هست،این موضوع اعتماد به نفسمو آورده  پایین و افسرده شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سایزپستان زمینه ارثی وژنتیک دارد.هورمونها،ورزش ،غذا وچاقی ولاغری تاثیرکمی برآن دارند.وراه قطعی برای تغییرسایزجراحی است