مشکل با خواهرشوهر

با سلام و خسته نباشید...من یک خواهرشوهر ۱۷ ساله دارم که خیلی به زندگی من و همسرم سرک میکشه و گاهی وقتا به خودش اجازه دخالت میده...و اینکه هرکاری هم براش بکنیم بعدها جزو وظیفه ما حساب میشه..من بخاطر پدر و مادر شوهرم چیزی بهش نمیگم ولی این اواخر که یکبار یه حرفی زد من ناراحت شدم و جوابشو دادم و بهش گفتم دیگه تکرارنشه ولی متأسفانه خواهرشوهرم رفت به شوهرم و پدر و مادرشوهرم گفت که من بهش چیا گفتم...دیگه تصمیم دارم از این به بعد جوابشو بدم چون هروقت جواب رفتاراشو ندادم و توخودم ریختم هم اعصابم خورد میشد و هم اون فکر میکرد کارش درسته که جواب نمیدم..در ضمن با اینکه سنش کمه ولی زبون تند و تیزی داره که گاهی واقعا ناراحت میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیزم
در تعریف روابط شما چیزی که مهم است سن و نسبت طرف مقابل کم اهمیت تر از میزان فضایی است که شما به اون فرد برای سرک کشیدن و دخالت در زندگیتون رو میدید،به نظر میرسد که مرز اینکه ایشون تا چه اندازه ای اجازه ی ابراز نظر و دخالت در زندگی شما رو دارند خیلی پررنگ و واضح تعریف نشده چنانچه خود شما امکان ابراز نظر رو برای ایشون به حداقل برسونید از طریق اطلاعات کم تر دادن ، بازگو نکردن مسائل خصوصی زندگی مشترکتون ، مدیریت میزان رفت و آمد با ایشان و مدیریت انجام کارهایی که در وظیفه شما نیست برای ایشان انجام بدهید احتمال به وجود آمدن جر و بحث و بی احترامی بسیار بسیار کم میشود.موفق باشید