سلام و خسته نباشید خانمی 28 ساله هستم در هفته ششم هماتوم با ابعاد 4*16داشتم بعد از یک ماه استراحت و مصرف شیاف جذب شد در هفته دوازدهم هستم میخوام سفر داشته باشم مسافت دور و هفت ساعت در ماشین خواهم بود خواستم ببینم با احتیاط و آهسته رفتن مجاز به سفر هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام مشكلی نيست فقط اگر با وسيله شخصي سفر ميكنيد هر٣ ساعت توقف و٢٠ دقيقه قدم بزنيد