بارداری و سندرم داون

سلام

من ۳۲ ساله هستم.دو بارداری پوچ داشتم.تحت نظر پزشک بودم و از طریق کلومیفن و آمپول سینال اف دوقلو باردار شدم. سونوی nt یکی از قل ها ۲.۱ و دیگری ۲.۳ بود.در آزمایش یکی از قل ها شاخص سندرم داون۱ به ۱۹۷ تشخیص داده شده و علامت possetive زده شده.

لطفا بفرمایید جنین های من چه قدر در محدوده خطر هستن؟ و چه اقداماتی باید انجام شود.با توجه به اینکه دوقلو بارارم خیلی نگرانم.

همچنین من قصد دارم به پریناتولوژی مراجعه کنم.نظر شما چیست؟؟؟

ممنون از توجهتون

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگرسونووآزمایش معتبربوده،ریسک ۱ب۱۹۷نیازبه بررسی تکمیلی دارد.وحتمابه پره ناتولوژیست مراجعه کنید.