ارتباط همسرم با خانواده من

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 134 بازدید 2 تبادل تجربه

با عرض سلام خدمت مشاور محترم

قبلا بابت طولانی بودن متن معذرت میخواهم

موضوع اصلی درباره ارتباط همسرم با خانوادم است.

در ابتدا توضیح مختصری درباره هرکدام بدهم

اخلاق خانوادم طوری است که کلا از داماد بدشون میاد و از ابتدا باهاش ارتباط نمیگیرن

اخلاق همسرمم به گونه ای هست که خیلی دوست دارد با خانواده خانمش راحت و صمیمی باشد

این را هم بگم که همسرم مرد کم تحمل و عصبی مزاجی هست و انسان حساسی هست و کلا زود بهش بر میخوره

حالا من وسط اینها گیر کردم

و باهر طرف به طور جداگانه صحبت کرده ام اما فایده نداره

حتی ارتباطم را محدود کردم

چه کنم واقعا خسته ام

هیچ  کس کوتاه نمیاد....

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
 لطفا به این سوالات پاسخ دهید تا بتوانم بهتر راهنمایی کنم:
1-مدت زمان آشنایی
2-مدت زمان ازدواج
3-شغل، سن و تحصیلات همسر

تجربه شما

 با سلام مجدد

در مورد مساله شما به این دلیل که فقط شخص شما دخیل نیستید و صحبت در مورد افرادی دیگر است باعث می شود که کار برای شما مشکل تر شود.

از سوی دیگر شما با یک تفاوت در دیدگاه و تفاوت فرهنگی مواجه هستید. در نتیجه تمام تلاش های شما در جهت بازسازی و نزدیک کردن روابط قطعا با شکست روبرو خواهد شد.

توصیه می کنم برای تغییر دادن دیدگاه همسر و یا خانواده خود بصورت مستقیم تلاش نکنید.

شما بایستی بتوانید روی نوع انتخاب های خود و کنترل شخصی خود کار کنید به این معنی که با تغییر نوع گفتگو های خود با همسر و خانواده می توانید بهترین نوع نتیجه را کسب کنید و یا به آرامش بیشتری برسید برای یادگیری این مساله می توانید از کتاب تئوری انتخاب استفاده کنید.

کتاب تئوری انتخاب . دکتر ویلیام گلسر. ترجه دکتر علی صاحبی

1 ) یک سال

۲) ۴ سال

۳) نظامی ۳۰ سال فوق لیسانس ،خودمم دبیر ۲۹ سال فوق لیسانس