کیست بارداری

23 بازدید 3 تبادل تجربه

آیا کیست آزمایش بتا رو مثبت میکنه یا اصلا ربطی نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

نوع کیست مهم است اگر مشکلی دارید حتما با پزشکتان مشورت کنید. برخی از انواع ها کیست میتوانند آزمایش بتا را مثبت کند که باید آزمایشات تکمیلی را هم درخواست داد. روز خوش

تجربه شما

سلام

به هر عوام توجه نکنید و با هر کسی مشورت نکنید. با جواب آزمایشتان جهت تشکیل پرونده بارداری به پزشکتان مراجعه کنید. مبارک باشد و روز خوش

من بعد ۷ سال باردار شدم بتا دادم ۱۰۰۰ در اومد ولی دوستم بهم میگه شاید کیست داری که بتا مثبت در اومد با اینکه هیچ سابقه کیست ندارم تورو خدا بگید چکار کنم

کلا کیست ربطی به بتا داره مثبت یا منفی بودن