عدم پذیرش اشتباه در همسر

سلام.شوهر من یه اخلاق خیلی بد داره وقتی با کسی بحثش میشه حتی اگه مقصر باشه اشتباهشو نمیپذیره و انتظار داره من بگم بله حق با شما بوده و حسابی بدوبیراه به اون طرف بگم. اگه مقاومت کنم سریع میگه آره تو همیشه از اون طرفداری میکنی اصلا برو زنش شو. منم از این جمله بدم میاد. تاحالا چندین بار پیش اومده که این حرفو بهم زده. نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم که دیگه این حرفو نزنه. بعضی وقتا میگم مثل خودش جوابشو بدم شاید دیگه تکرار نکنه. دوست داره همیشه کاراشو  تایید کنم. چطور حالیش کنم که رفتار اشتباه هم داره همیشه کاراش صحیح نیست؟ممنون میشم کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت مرد شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
عزیزم به نظر میرسه همسرتون گمان می کنند اگر از طرف شما تائید نشوند شما دوست شون ندارید و احساس بی ارزشی می کنند
همسرتون نیاز دارند روی عزت نفس شون کار کنند و به مرور به این نتیجه برسند که رفتار اشتباه به معنی بی ارزشی و یا بد بودن فردی نیست . هیچ کس کامل نیست . و شما همسرتون رو همینطور که هست انتخاب کردید و دوست دارید
شما به عنوان همسر احساس مورد پذیرش بودن رو بهش بدید که اگر زمانی ازش طرفداری نکردید این مصداق رو پیدا نکنه که قبولش ندارید و یا اون فرد بهتر از ایشون هستش
لازم نیست به همسرتون ثابت کنید که کارهای اشتباهی هم داره چون ایشون یهتر از هرکسی اینو میدونه .

باهاشون صحبت کنید و این مواردی که براتون توضیح دادم رو بهشون بگید . اول اینکه شما ایشون رو انتخاب کردید برای ازدواج حرف ایشون که میخوای زن شو جز اینکه شما رو از هم دور کند اتفاقی نمی افتد ازشون بخواهید که دیگه این حرف رو تکرار نکنند و دلخوری شون رو جور دیگه ای بهتون بگند
و اینکه شما به عنوان یک فرد حق دارید که با بعضی مسایل و اتفاق ها موافق باشید و مورد قبول تون باشه و با بعضی موارد خیر . و اگر شما ایشون رو تائید نمیکنید هیچ معنی خاصی ندارد مثل این که شما اعتقادات خاصی در زمینه های اخلاقی. رفتاری .مذهبی و... دارید .و این حق رو به شما بدن که گاهی باهاشون هم نظر نباشید
مواقع بحث کردن ایشون . سکوت کنید و طرف کسی رو نگیرید . اگر هم نکته ای خواستید بهشون بگید چند روز بعد از آروم شدنشون بگید