سلام من ماه پیش برای اولین بار با چهار روز تاخیر پری شدم شش روز بعد از تموم شدن پری تخمک گذاری داشتم  الان 18 سیکلم هستم چند روزه  زیر دلم درد میکنه اما گاهی کم گاهی یکم بیشتر کمر دردم دارم شبا پاهام ضعف داره و بی قراره ممکنه حامله باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از روی علائم نمی توان صد درصد تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید