سقط جنین مرده

85 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ، خسته نباشید من الان هفته ی سیزدهم بارداری هستم و سونو نشون داده که در هفته ی دهم قلب جنین هام که دوقلو هم بودند ایستاده ... هفتاد تا شیاف پروژسترون برای نگهداشتنشون استفاده کرده بودم و هیچ خونریزی هم الان ندارم ...میخواستم  بپرسم آیا برای سقط راهی به جز قرص و بیمارستان هست؟ اگه نیست به کدوم مرکز درمانی دولتی میشه اعتماد کرد؟ آیا کورتاژم می کنند؟ و اینکه آیا خطرناکه که بیشتر از سه هفته ست که دوتا جنین مرده در بدنم هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید به بیمارستان مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز شود با مصرف دارو احتمال سقط وجود دارد و این طور نیست که حتما اول کورتاژ انجام شود بنابراین با مصرف دارو احتمال سقط وجود دارد موفق باشید

تجربه شما

ممنونم ازتون. من از داروهایی گیاهی در منزل استفاده کردم و خیلی راحت و با چند درد خفیف که تقریبا شبیه انقباضات زایمان بود شروع به خونریزی و دفع کردم و خداروشکر نیازی به بیمارستان نشد. فقط هفته بعد به سونوگرافی میرم که خیالم از بقایا راحت بشه.  ممنونم از وقتیکه گذاشتید