دیابت بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 33 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام 28 سالمه هفته 27 بارداری آزمایش  قند خون دادم ناشتا 102 شده یک ساعت بعد از محلول 175 دوساعت بعد از محلول  124 میگن درآستانه دیابت بارداری ام حالا چه رژیمی داشته باشم تا نیاز به انسولین نباشه؟؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بقیه شرایط و موارد هم باید در نظر گرفته شود. حتما ورزش و پیاده روی کنید. مواد شیرینی جات و کربوهیدراتها را به اندازه استفاده کنید. سبزیجات بیشتر میل کنید. خیلی نگران نباشید. روز خوش

تجربه شما

سلام

نسبت قد و وزنتان، غذایی که میل میکنید، مشکلات دوران بارداری.....برنج، ماکارانی، نان، شیرینی..‌.برای داشتن اطلاعات بیشتر با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

چه شرایطی باید درنظر گرفته بشه؟؟

چه چیزهایی کربوهیدرات دارن؟