احتمال بارداری

سلام خسته نباشید من و همسرم ی رابطه بدون دخول داشتیم  که در طول رابطه آلتش سمت مقعد من بود یک تماس سطحی آلت به آلت  داشتیم فقط برای یه لحظه که من سریع خودمو جدا کردم بعد ارضا شدنش که منی هیچ بر خوردی با بدنم نداشت چند دقیقه بعد دوباره رابطه داشتیم که باز هم هیچ دخولی نبود فقط یه لحظه دوباره آلت هامون بهم خورد احتمال بارداری هست البته این رابطه ۱۳ پریودم بود پریودم ۲۵ روزس

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
اگر قصد جلوگیری از بارداری دارید این روش نزدیکی صرفا اثر سو در رابطه زناشویی خواهد گذاشت در آینده
بنابراین توصیه میکنم با انتخاب یک روش درست و ایمن برای جلوگیری، رابطه ای بدون تنش و استرس داشته باشید
اگر مایع منی روی واژن ریخته نشده باشه امکان بارداری نیست