سلام من الان هفته هفت بارداری هستم یه هفته پیش لکه بینی داشتم دکتر بهم شیاف داد و هنوز دارم استفاده میکنم  اینکه ترشح دارم تقریبا سبز رنگه ولی خدا روشکر خارش اینا ندارم الان دسترسی به دکتر هم ندارم می تونین یه داروی چیزی تجویز کنین دوستانم بهم پماد کلوتریمازول پیشنهاد دادن ولی من میترسم استفاده کنم شما چی میگین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیزم

اولا از همین حالا تا انتهای بارداریت به این موضوع اکیدا توجه داشته باش که به هیچ عنوان از هیچ دوست فامیل و خانواده هیچگونه دستور دارویی و پزشکی نگیر و عمل نکن دقت کن عزیزم بارداری برای هر خانمی شرایط خاص خودش رو داره و وظیفه شما صرفا حفاظت و وسواس برای سلامتی خودت و جنینت هست!اینو فراموش نکن!

ترشحات سبز متأسفانه اغلب منبع نوعی انگل بنام ترکوموناسیس هستند که در دوران بارداری بلافاصله باید نسبت به درمان اون و احتمالا همسر هم اقدام کرد

در هر صورت چون از نزدیک شما رو معاینه نکردم نمیتونم با قطعیت نظر بدم اما تا دسترسی به پزشک خودتون نزدیکی متوقف بشه و روزی دوبار با سرکه سفید رقیق شده ناحیه واژن رو شستشو بدید در ضمن کلوتریمازول برای این نوع بیماری مناسب نیست