سلام ماه قبل خون تو ادرارم بود رفتم بیمارستان سونو گرفت گفت مشکل از کلیه یا جای دیگه ای نیست سونو مجرای ادرار و تخمدان گرفت گفت کیست دو میلی داری گفت ندونستیم خون تو ادرارت چی بود ولی سونو هات خوب بوده من دوماه قبل ۲۰ پریود میشدم ماه قبل ۲۵ و این ماهم ۲۹ هنوز نشدم مشکل چیه خون ادرارم میتونه مال کیست باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص کلیه و مجاری

سلام .کیست تخمدان دلیلی برای وجود خون در ادرار نیست .ازمایش ادرارتون رو باید یک هفته بعد از اتمام پریودی بفرستین که با خون پریدی الوده نشه .اگه باز خون در ادرار بود کشت ادرار برای رد عفونت و ازمایش دفع کلسیم و پروتیین در ادرار و ازمایشات کارکرد کلیه باید انجام بشه .و با توجه به اینها امکان داره نیاز به بررسیهای دیگه ای هم باشه .گاهی هم خون در ادرار ارثی هست.در کل علت خون در ادرار از موارد ساده و گذرا تا موارد مهم و جدی میتونه باشه.