سلام من 28 بهمن پریود شدم و 25 بهمن یه عکس o p g از دندونام گرفتم پریروز فهمیدم باردار هستم. میخواستم بدونم با توجه به اینکه میگن اشعه opg بالاست چقدر برای جنینم خطر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل پرستار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

جراح و دندانپزشک

دوست عزیز قبل از هر چیز مادر شدنتون رو تبریک می گم و امیدوارم بارداری شاد و راحتی رو بگذرونید .

ببینید طی بارداری بخصوص سه ماه اول که دوره اندام زایی و تشکیل اعضا بدن هست اجتناب از عوامل تراتوژن مثل اشعه x حتی به میزان اندک ، ضروریه. اما با توجه به تاریخ هایی که ذکر کردین ، شما پیش از بارداری در معرض اشعه قرار گرفتین و جای نگرانی نیست . از بابت این عکس پانورامیک دغدغه ای نداشته باشین.

نکته مهمی که لازمه یادآوری کنم انجام دقیق و درست مراقبتهای بهداشت دهان هست که دچار مشکلات دندانی طی بارداری نشین.