تکان زیاد جنین

28 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من 36 هفته هستم و داروی نفیدپیتین و ایزوپرین و شیاف پروژسترون مصرف میکنم برای انقباضات زود هنگام ، جنینم میشه یکساعت همینجور تکون میخوره و من نگران میشم آیا طبیعی هست یا مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر جای نگرانی وجود ندارد و این مسئله طبیعی است با توجه به اینکه وارد ماه نهم بارداری شده اید بهتر است از این داروها استفاده نکنید می توانید با پزشک دیگری نیز مشورت داشته باشید موفق باشید

تجربه شما

خب دکترم میگه تا 37 هفته باید مصرف کنی تا جز نوزاد نارس نشه یعنی ممکنه روی بچه ام این داروها تاثیر بدی بزاره؟