درد تخمدان سمت چپ

سلام خانم دکتر خسته نباشید من حدود شش ماه پیش یک سقط جنین داشته ام و الان حدود سه ماه است جلوگیری ندارم و قصد باردار شدن دارم در طی این سه ماه ده روز مانده به قاعدگی تخمدان سمت چپ درد دارد و این ماه پریودم چهار روز جلو انداخته بود  آیا  درد تخمدان چپ من مشکل ساز است و هنگام رابطه هم درد نسبتا زیادی دارم

با سپاس فراوان ....

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بهتر است از نظر عفونتها بررسی شوید و سونو انجام دهید. بعد برای بارداری اقدام کنید. معاشقه را بیشتر کنید و از ژل لوبریکنت استفاده کنید. روز خوش