شناسنامه فرزند

سلام. من همسر دوم شوهرم هستم و صیغه هستیم و فقط خانواده و فامیل سمت من میدونن و سمت شوهرم کسی خبر نداره...و من الان باردارم. موقع بدنیا اومدن بچم میشه بدون اینکه اسم تو شناسنامه همسرم بره برای بچم شناسنامه بگیریم؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و تبریک سال نو

خیر برای گرفتن اوراق هویتی نیاز هست که شناسنامه از طریق پدر برای فرزند گرفته شود و برای این کار اسم فرزند در شناسنامه پدر ذکر می شود.

موفق باشید