احتمال بارداری

سلام وقت بخير ٢٣ سالمه ، من در حال اقدام هستم ،٢٢ بهن شروع پريود من بوده ولي پريود نشدم ، اكثرا دوره هام نا منظمه ولی ٤ ماه پيش به مدت ٣ ماه مصرف كردم و منظم شدم ، اين ماه مصرف نكردم و پريودم انجام شد ولي الان براي دوره بعدی تاخير دارم ، من بعد از ٤ روز تاخير پريود بتا دادم و كمتر از ٢ بود ، ولی الان ١٠ روز تاخير دارم و مجدد بتا دادم ، شده ٨.٧ ، آيا  ممكنه من باردار باشم ؟ اگه نه پس چرا تيتر بتا زياد شده ؟

لطفا راهنماييم كنيد 😔

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل ___ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر بعد از تاخیر ده روز آزمایش دادید به آن اعتماد کنید جواب آزمایش باید رویت شود تا در مورد آن نظر داد. هر چند به نظر جواب منفی میاید. با پزشکتان مشورت کنید.‌روز خوش