باسلام

من در کودکی بیضه چپم بالا بود و عمل کردم اما متاسفانه به علت کوتاه بودن بند آن به گفته پزشک جراح بیضه مربوطه پایین آورده نشد در دوران خدمت سربازی همین بیضه سمت چپ را به گفته پزشک جراح دیگر برای اینکه به بیضه دیگر کمک شود پایین آورده که البته بیضه رشد نکرده بود وبه گفته دیگر متخصصین بدلیل احتمال سرطان باید در آورده میشد اما این جراح با ذکر اینکه به دلایل روحی واینکه کمک به بیضه دیگر کند این بیضه را پایین آورد لازم به ذکر است که بیضه سمت راستم هم در همان زمان کودکی آب داشت که همزمان با بیضه چپم عمل کردم وخوب شد این مسئله تاکنون برایم اهمیت نداشت تااینکه چند وقت پیش تصمیم به ازدواج گرفتم وبر سر دوراهی اینکه به همسر آیندم بگویم چه مشکلی دارم ماندم تا اینکه تصمیم گرفتم یک آزمایش اسپرم برای اینکه ببینم بچه دار میشوم یا نه بگیرم بعد از اینکه آزمایش گرفتم دیدم حرکت اسپرمم صفر می باشد از همه لحاظ دیگر آزمایشم خوب بود حال من میخواستم بدانم حرکت صفر اسپرم درمانی دارد یا خیر  امیدی به بهبودی با دارو و درمان واقدام به ازدواج داشته باشم یا اینکه قید ازدواج را بزنم چون هیچ کدام از راههای اسپرم اهدایی ودیگر موارد را نمی پسندم دکتری که که آزمایش اسپرم را برایم نوشت آب پاکی رو ریخت روی دستم وگفت راه درمان دارویی یا راه دیگری ندارد و یکسری راه مثل اهدای اسپرم از دیگری که گفتم بنده یا هرکس دیگری فکر نکنم زیر بار آن برود را پیشنهاد داد لذا من از شما خواهشمندم اگر راهی حتی بایک درصد خوب شدن و جواب گرفتن میشناسید به بنده معرفی کنید چون من آینده ازدواج وزندگی مشترکم را منوط کردم به جواب گرفتن وخوب شدن خودم

                                               باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل شرکت خصوصی کار میکنم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام‌

برای اظهار نظر دقیق، لازمه بیضه هاتون معاینه شود و در یک مرکز معتبر آزمایش اسپرم بدهید و جهت ارزیابی مراجعه کنید.

معمولا اگه اسپرم وجود داشته باشد، حتی با حرکت کم، امکان باروری هست‌.