مقابله با افسردگی

سلام من فکر میکنم دچار افسردگی هستم . هیچی تو زندگیم خوشحالم نمیکنه انقدر بد آوردم که اگه یه اتفاق خوب بیوفته ذوق ندارم همش منتظرم که الان یه اتفاق بد بیوفته و اون خوشی هرچند کوتاه کوفت بشه . مدام در حال گریه کردنم . اصلا نمیتونم تو جامعه از حق خودم دفاع کنم یکی بهم کوچیکترین حرف میزنه اشکم سرازیر میشه و بغض میکنم این یکی خیلی عذاب آوره برام چون هرچی سعی میکنم جلو همه تندی گریه نکنم نمیشه انگار دست خودم نیست‌. اینم بگم که از اول اینجوری نبودم زندگیه سختم باعث شد کم کم اینی بشم که الانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، ذکر کردین که به علت شرایط سختی که در زندگی تجربه کردین مدتیه که احساس افسردگی میکنید،
اگرچه افسردگی بسیار شایع است و در بین متخصصین حوزه سلامت روان به سرماخوردگی روانی معروف هست اما به معنای کم اهمیت بودن اون نیست و برای تشخیص افسردگی و درمان لازمه به متخصص مراجعه کنید ، من توضیحاتی میدم که به درک بهتر شما از شرایطتتون کمک کنه، وقتی ما در مسیر زندگی دچار حادثه میشیم یا با وقایعی تلخ و طاقت فرسا مثل مرگ عزیزان یا حوادث طبیعی مثل زلزله و سیل.... ورشکستگی یا جدایی و.... روبرو میشیم به صورت طبیعی در لاک خودمون فرو میریم ابتدا دنیا تاریک میشه و برای زمان کوتاهی میل و انگیزه ما کاهش پیدا میکنه میکنه این زمان بسته به شخصیت ما و رویدادی که پیش اومده از یک روز تا نهایت چند ماه میتونه ادامه داشته باشه در این مدت کم کم خلق بالا میاد و حال و احوال بهتر میشه اگر چنین نشه یعنی ما به تنهایی از پس هضم واقعه رخ داده بر نیومدیم و به کمک نیاز داریم تا عمیقا مورد بررسی قرار گرفته و فرآیند بهبود و سلامتی رو آغاز کنیم .
مسله شما با مراجعه به متخصص به سادگی درمان میشه، سالِ جدید وقتِ مناسبی برای آغازِ جدید در زندگی هست ،ایام به کامتون باشه الهی.