درد زیر شکم در هفته 15 بارداری

سلام من هفته ۱۵ بارداریم گاهی اوقات زیر شکمم درد میگیره بعضی وقتها هم موقع دستشویی درد زیادی دارم لک بینی ندارم،ترشحات سفید رنگ بدون بو گاهی وقتا دارم میخواستم ببینم درد به خاطر چیه نیازی هست برم صداقلبش رو چک کنن یا سونوگرافی بدم. تورو خدا خیلی نگرانم زودتر جواب بدین ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام از نظر عفونت ادرار بررسی شويد و برای معاينه زنان مراجعه كنيد تا اگر عفونت زنان داريد درمان شويد در صورت سالم بودن با شياف پروژسترون دردها كنترل ميشود