سلام. هفته ۹ بارداری هستم. ۲۸ سالمه. روده تحریک پذیر دارم. شکمم خیلی درد میکنه. امپرازول صبحها میخورم ولی باز هم درد دارم. میتونم از عرق نعناع استفاده کنم؟ روزی چقدر مجازه؟

قرص فمیبیون ۱ استفاده میکنم. آیا باید همزمان اسیدفولیک هم استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام عرق نعنا برعكس نظر عموم مردم رفلاكس را تشديد ميكند و فقط برای نفخ معده مفيد است و چون در دوران بارداری رفلاكس از معده به مری به علت هورمون پروژسترون تشديد ميشود لذا برايتان مضر است، از رانتدين استفاده كنيد، به جای اسيد فوليک از فمبيون بهره ببريد

پيروز باشيد