سلام خوبین من تازه وارد سایت شدم خواهش میکنم کمکم کنین من بیست سالمه یک ساله اقدام کردیم ولی نتیجه نگرفتم سه ماه پیش رفتم دکتر گفت کیست تخمدان دارم کیستم تموم شد قرص کلومیفن سوم تا هفتم قاعدگیم خوردم و چهاردهم پریودیمم دوتا آمپول که اسمشون نمیدونم همراه زدم یک شب درمیان نزدیکی داشتیم امیدوار بودم ایندفعه حامله شم ولی متاسفانه امروز که تاریخ پریودیم بود پریود شدم خیلی ناامید شدم خواهش میکنم کمکم کنین😔😔

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اقدام اول آزمایش اسپرم همسر هست اگر نتیجه آزمایش بدون مشکل بود اقدام بعدی برای شما انجام آزمایشات کامل هورمونی و‌سونوگرافی رحم و‌تخمدانهاست
در صورتیکه سندرم پلی کیستیک داشته باشید وصعیت تخمک گذاری باید بررسی بشه و طی چند سیکل در صورت نیاز  از دارو استفاده کنید
صبور باشید و نزدیکی هر ماه در محدوده تخمک گذاری انجام بشه(دقت داشته باشید که ۲۴ساعت بعد از تخمک گذاری نزدیکی بی فایده هست!)

تجربه شما

سلام همیشه پریودیم هشت روز تانه روز بوده ولی ایندفعه که کلومیفن خورده بودم و آمپول زده بودم چهار روزه پریودیم تموم شد احتمالش هست که باردار باشم یا بخاطر آمپول و قرص بوده؟ خواهش میکنم کمکم کنین😔