آیا نزدیکی به روند زایمان کمک میکنه؟

سلام خسته نباشید

من ۱۱ فروردین تاریخ زایمان طبیعی دارم دیروز که دکتر معاینه کردن گفتن که بچه هنوز بالاست و روزی ۴ساعت پیاده روی کنم میخواستم بدونم ایا نزدیکی با این اوضاع مشکل داره و آیا نزدیکی کمک میکنه به زایمان طبیعی؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

نزدیکی، پیاده روی، ورزش و.‌‌..همگی  به شروع درد یا پاره شدن کیسه آب کمک میکنند اما در صورتی که تطابق جنین با لگن خوب باشد، و سیر زایمان بی مشکل طی شود، زایمان طبیعی رخ میدهد. و این کارها تضمینی برموفقیت انجام زایمان طبیعی نیستند.