سلام من 3 یا 4 ماهی میشه از پسری خوشم اومده اونم همینطور در موردش تحقیق کردم آدم خوبیه ازش خیلی تعريف میکردن الان این دومین باره میاد بهم شماره میده از اونجایی که من واقعا اونو واسه دوستی نمیخوام و فکرشم نمیکردم که بخواد اینکارو کنه حتی طی این چند ماه هیچیم نگفته فقط نگاه شوکه شدم نمیدونم چه کاری انجام بدم امروزم مجبور شدم واسه اینکه کسی نبینه برش دارم ولی نمیخوام بهش اس بدم لطفا بگین چیکار کنم که بفهمه من اونو برای دوستی نمیخوام؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

اينكه شما از او خوشتان ميايد و ايشان هم قدم جلو گذاشته است نشانگر علاقه ايشان ميتواند باشد از اول بدون هيچ اشنايي نميتونم براي رابطه برنامه ريزي كرد و هدف مشخص كرد اينكه تحقيقات شما نشان داده است اين فرد ادم خوبي است دليل بر اين نيست كه پارتنر يا همسر خوبي نيز باشد .اگر ميخواهيد ميتوانيد به مرور از اشنايي به سمت ازدواج برويد اما يكباره مطرح كردن اين خواسته شايد فرد را از خودتان و از پيشنهادش دور كند .