با سلام دختر دو ساله من گهگاه نفسش بوی استون میده طوری که دقیقا انگار یک شیشه لاک پاک کن یا استون خورده باشه خیلی نگرانم البته هیچ علایمی از دیابت یا کتو اسیدوز و.... نداره خداروشکر هیچ علایمی دکتر اطفال بردمش گفت چون علایم دیگه همراه نداره و اینکه گهگاه نفسش اینطور بو میده و همیشه نیست گفتن فعلا اقدام خاصی لازم نیست با این حال باز هم به شدت نگران و مضطربم

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، در صورت تدوام اين علامت به فوق تخصص غدد اطفال مراجعه نماييد.