نفخ نوزاد

سلام خسته نباشيد. من پسرم در هفته ٣٧ بدنيا اومد و چون سينم شير نداشت چند روز شير خشک خورد بعد از چند روز هم شير خودم و هم شير خشک خورد. وقتى يک ماه شد كم كم تمايل به خوردن شير من نشون نميداد بخاطر همين شير خشكو ديگه بهش ندادم. الان مشكلم نفخ نوزاد به صورتى كه از بعدازظهر جيغ ميزنه و گريه ميكنه تا نصفه شب. و ٣ روز يكبار مدفوع ميكنه ولى سفت نيست و شله. چند بار پيش دكتر اطفال بردم و گفتن مشكل نفخ داره و كيدس كوليک و كيدس كالم دادن. با وجود مصرف دارو باز خيلى گريه ميكنه ديگه نميدونم چيكار كنم؟

پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، سن شيرخوار در سوال ذكر نشده است. برای بررسی علت گريه و بی قراری شرح حال دقيق تر و نوع شيرخشک مصرفی و ساير علائم همراه و معاينه دقيق لازم است.