متفورمين و تاخير در پريود

سلام وقت بخير

من يک ماهه متفورمين مصرف ميکنم و الان 9روزه که پريودم عقب افتاده. روز پنجم و امروز بی بی چک زدم و منفی شد.ممکنه جواب بی بی چک اشتباه باشه؟

الان اين تاخير پریود من علتش چيه؟ آيا مصرف ماه اول متفورمين باعث تاخير در پريود ميشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، متفورمين دارويي غير هورمونيست كه با تغيير محيط تخمدان باعث تخمكگذاري ميشود ، پس نميتواند علت تاخير پريود شما باشد. شايد اگر جواب تستتان براي بار دوم هم منفي شود و شما بي بي چك را درست استفاده كرده باشيد، اختلال هورموني باعث عقب افتادن پريودتان شده باشد.