سلام خسته نباشین من الان ۱۲ هفتگی باردار هستم و خیلی شدید ویار و استفراغ دارم متاسفانه چیزی نمیتونم بخورم لطفا کمک کنین چیکار میتونم بکنم؟

و اصلا روحیه ی مناسبی هم ندارم خانواده اصرار دارن برم استخر ولی میترسم ضرر داشته باشه

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل آموزشگاه آشپزس و شیرینیپزی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
به پزشکتون مراجعه کنید در صورت استفراغ شدید احتمالا برای شما آمپول ب۶ یا متوکلوپرامید تجویز میشه کپسول زنجبیل هم موثره
از غذاهای چرب و ادویه دار پرهیز کنید
نوشیدنی هارو با نی میل کنید
پیاده روی آرام داشته باشید