شرایط آزمایش اسپرم

سلام. به دلیل اقدام طولانی بدون نتیجه برای بارداری با توجه به بارداری من که چند روز پیش در ماه اول سقط شد، دکتر پیشنهاد کرده که شوهرم باید آزمایش بده تا معلوم بشه مشکل داره یا نه، من اصلا از اینجور چیزا سردرنمیارم، باید برای آزمایش دادن به کجا مراجعه کنیم و کجا این آزمایش گرفته میشه؟ چند روز باید از نزدیکی فرد گذشته باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
اکثر آزمایشگاه ها، آزمایش اسپرم رو انجام میدهند.
همسرتون باید سه الی چهار روز بعد از آخرین رابطه زناشویی به آزمایشگاه مراجعه کند و در اتاق نمونه گیری آزمایشگاه، بعد از خود ارضایی، نمونه اسپرم رو برای آزمایش تهیه کند.