مرده زایی

سلام.جاریه من یک ماه پیش کیسه آبش پاره شد و تو ۵ ۶ ماهگی بچشو از دست داد و طبیعی مجبور به زایمان شد..۱۸ سالشه..میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه؟؟چون هیچ مشکلی نداشت و اینکه زودترین زمانی که میتونه اقدام کنه به بارداری چند وقته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دلایل مختلفی میتونه داشته باشه و بدون اطلاع از پرونده پزشکی ایشون نمیشه نظر قطعی در این مورد داد
وضعیت جسمانی و روحی خانم باید کاملا سالم باشه و آمادگی لازم رو برای بارداری بعدی پیدا کنند