خشکی واژن

سلام

حدود ۱۰ روزه که احساس شدید خشکی واژن دارم ضمنا در مرحله اقدام به بارداری هستم و زمان نزدیکی درد خیلی زیادی دارم چون اصلا تحریک نمیشم و خشک هستم روغن یا دارویی هست که بتونم استفاده کنم آخه  قبلا مطلبی خوندم که روغن زیتون گفته بود استفاده کنیدممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهترین راه اینه که زمانی اقدام به نزدیکی کنید که خودتون آمادگی روحی و جسمی دارید و حداقل ۱۵دقیقه قبل از دخول باید به معاشقه و تحریک نقاط جنسی پرداخته بشه