قرص اورژانسی

سلام من برج۱۱پریودشدم وبعدتموم شدن پریودیم بانامزدم رابطه داشتم اما دخترهستم ورابطه ازپشت داشتیم بعدش برای اطمینان ازاینکه ممکنه آب منی روی واژنم ریخته ۲قرص اورڗانسی خوردم،این ماه هم برج ۱۲ی رابطه داشتیم ولی قرص مصرف نکردم چون نامزدم میگه مطمئنه منی روی واژنم نریخته وحالا چندروز ازپریودیم گذشته ومن پریود نشدم اما علائم پریودشدن رو دارم  همش حس میکنم پریود شدم آیا  عقب افتادن پریودیم بخاطربادرای هست یا مصرف قرص اورڗانسی؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بعد از مصرف قرص اورژانسی باید خونریزی مختصری را تجربه کرده باشید و چون پیشاب حاوی اسپرم است اگر تاخیر بیش از ده روز داشتید آزمایش بارداری بدهید. روز خوش