سلام.

من یک پسر ۱۳ ماهه دارم که برای رسیدن به خواسته هاش مثلا برای غذا نخوردن ، گریه میکنه و داد میزنه و پاهاش رو  میکوبه به زمین.من در این مواقع باید چه واکنشی نشون بدم و چه کارهایی انجام ندم؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
بچه ها زیر دو سال معمولا قدرت تفکیک و بیان خواسته هاشون رو ندارن برای همین با گریه و داد و بیداد واکنش نشون میدن ... در این موقعیت شما باید با آرامش برخورد کنید و هرگز داد و بیدا نکنید .... بهترین کار انداختن بچه توی بازیه و پرت کردن حواسش مثلا غذا خوردن که مثال زدید برای این کار با بازی بهش غذا بدید ممکنه حتی یکساعت طول بکشه که با شیوه بازی بهش غذا بدید ولی با صبوری بعد از مدتی حل میشه.
موفق و موید باشید