تورم سمت راست واژن

سلام ممنون از اینکه وقت میذارید  وجواب میدید.من الان در هفته 29بارداری دومم هستم چند روز قبل دچار ترشحات زرد و سوزش شدم و بعد از اون سمت راست واژنم متورم شد و بعد دکترم پماد تریامسینولون ان ان دادن گفتن چند روز استفاده کن خوب میشی اما الان بعد چند روز فقط ترشحاتم کمتر شده و واژنم همنطور متورم مونده آیا امکان داره واریس ناحیه تناسلی گرفته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

باید معاینه شوید ولی امکان واریس، فتخ....وجود دارد. استراحت کنید و برای بررسی بیشتر حتما با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش