سلام من هفته ۲۳ هستم هفته ۲۱ بخاطر کمردرد رفتم دکتر نوشت سونو گفت طول سرویکس ۲۹ هست فاصله جفت از رحم ۲ سانتی متر استراحت داده با پنجا تا آمپول  پروژسترون هفته ای یدونه خیلی نگرانم میشه راهنماییم کنین ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
استراحت کنید، کار سنگین و نزدیکی نداشته باشید و دوره درمان را کامل کنید. اگر درد، لکه بینی یا آبریزش داشتید سریعا به مراکز درمانی مراجعه کنید و اگر طول سرویکس کوتاهتر شد باید اقدامات درمانی انجام دهید. روز خوش