سلام. من پسر سه سال و نیمه دارم. نزدیک به یک ماهه که اصلا از خونه بیرون نمیاد. حتی پارک. بخاطر توجه زیادی که بهش کردم فوق العاده لجباز شده. هیچ مشکلی هم پیش نیومده که بگم ترسیده. واقعا الان نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم که این مشکل از بین بره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام
وقت بخیر
توجه کردن به بچه ها باعث لوس شدن یا لجباز شدنشون نمیشه بلکه توجه نابجا باعث این کار میشه .... گاهی اوقات بچه ها در یک مقطعی کارهای غیرمتعارفی از خودشون نشون میدن که با توجه نکردن به اون کارشون این رفتار خاموش میشه و از بین میره مثلا هم  اینکه گفتید از خونه بیرون نمیاد اگر شما مکرر اصرار کنید بچه شما متوجه میشه شما روی این کار حساس شدی و تونسته کنترل شما رو در دستش بگیره بنابراین مدتی به این کار بی توجه باشید بگید که نمیایی بریم بیرون باشه نیا و یه مدت صبوری کنید تا خودش از این حالت خارج بشه و مهمتر از همه اینکه با رفتارتون لجبازیش رو تشدید نکنید چون بچه ها بین ۳ تا ۵ سال برای پیدا کردن استقلال با والدین مخالفت میکنن که ما میگیم لجبازی... بنابراین در این مواقع باید حواسشو پرت کنید و یا اینکه به اون کارش بی توجه باشید نه اینکه باهاش مقابله به مثل کنید تا کم کم این روند از بین بره.
موفق و موید باشید