مقایسه شدن با جاری

با سلام خدمت شما.

من یک جاری دارم که شدیدا همیشه خونه مادر شوهرم هستش و بدون مناسبت همیشه براشون کادو میبره و همیشه اونجاست و اون ها از من انتظار همچین رفتاری رو دارن و مدام میگن که براشون کادو خریده غذا میاره و....

نمیدونم چیکار کنم ولی اصلا دوست ندارم چشم بسته طبق خواسته اونا راه جاریم رو ادامه بدم.

ممنون میشم جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید چطور برخورد کنم تا اینقدر مقایسه نشم.

با تشکر.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، بهتون تبریک میگم که برای انجام اقدامی در زندگیتون به چرایی آنها فکر میکنید
این بسیار عالی و مهمه که ما بدونیم چرا و از چه جایگاهی هر کاری رو انجام میدیم ؟
اگه مناسبتی هست یا به هر دلیلی که برای شما مطرح هست خودتون انتخاب میکنید که هدیه بخرید خوبه که اینکار و بکنید بدون اینکه منتظر پاسخ یا واکنش سایرین باشید، اصل مهمی در زندگی وجود داره و اون اینه که هر کاری هم بکنید نمیشه همه رو راضی کنید
پس اگه شما فکر میکنید کارِ مناسب و انجام دادین
و اگه علاقه ای و قدردانی هست کلامی یا غیر کلامی ( مثل هدیه و سر زدن بهشون ...) ابراز کردین جای نگرانی برای مقایسه شدن نیست،
ضمن اینکه باید دید اونها واقعا شما رو مقایسه میکنند یا برداشت ذهنی شما اینطوره که مثلا وقتی از ایشون تعریف میکنند شما فکر میکنید دارند مقایسه اتون میکنند،
با فرض مقایسه کردن میتونید با اونها صحبت کنید و بگید ازین مقایسه احساس خوبی ندارید و دلتون میخواد به تفاوتهای شما احترام بگذارند.